Bel: 0342-472082
 
Dierenspeciaalzaak Davelaar
Uw specialist in diervoeders en benodigdheden!

Vogelmarkten

Vier keer per jaar wordt in de Midden Nederland Hallen voor vogelliefhebbers de vogelmarkt georganiseerd. Dierenspeciaalzaak Davelaar en vogelvereniging Kweeklust uit Voorthuizen organiseren al vele jaren deze unieke vogelmarkt, die door steeds méér vogelliefhebbers uit de weide omgeving bezocht wordt. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 2500m3.

Op de markt zal er een breed assortiment aanwezig zijn voor zowel kwekers als particuliere vogelhouders. Op de markt staan verschillende stands met accessoires, vogelvoeders, vogelkooien etc. Ook worden er natuurlijk vogels te koop aangeboden, zijn er kwekers die overtollige koppels verkopen of ruilen en zijn verschillende handelaren aanwezig. Er zijn veel opkopers aanwezig maar ook voor de individuele “verkoper” is er ruimte gereserveerd.

Voor meer informatie en reserveren verwijzen wij u door naar: vogelmarkt Barneveld

De data voor 2020 zijn: 15 februari, 16 mei (afgelast), 15 augustus, 14 november

Daarnaast staan we ook op de vogelmarkten van Boskoop en Den Bosch. De markt in Boskoop wordt elke eerste zaterdag van de maand (m.u.v juni, juli, augustus) gehouden. De Avimarkt Europe wordt gehouden in de Brabanthallen in de maanden februari en september.

 

https://form.jotformeu.com/82172219980359